Portfolio

Lino is zeer divers in haar aanbod en kunnen. En alle vlakken zijn ook nog lang niet ontdekt. Naast haar conceptuele zelfportretten door middel van fotografie , make-over shoots  en commercieel modellenwerk maakt Lino kunst met natuurlijke elementen en de natuur  als uitgangspunt, vaak ook door middel van fotografie maar ook andere mixed media.  Ook zijn veel elementen in haar zelfportretten verwijzingen naar de natuur.

Ze maakt ook kronen, jurken en eigen backdrops, et cetera met natuurlijke elementen voor haar zelfportretten en klanten tijdens de make-over shoots.

In de toekomst heeft Lino onder andere ideeën om stellages te gaan bouwen, grotere achtergronden te maken en te experimenten met natuurlijke elementen ingieten in verschillende materialen.

In Lino’s conceptuele zelfportretten zet Lino zichzelf centraal in haar kunst. Haar verleden, chronisch ziek zijn, emoties en alles wat binnen Lino afspeelt kunnen onderwerp zijn in haar concepten en projecten. De zelfportretten zijn conceptueel van aard maar altijd met een knipoog richting, fashion/fantasy/editorial en alternatieve fotografie.

Lino is een divers model met een enorme haar lengte als karakter eigenschap. Ze brengt een eigen creatieve inbreng mee in de geboekte fotoshots en de styling kan ook verzorgd worden door haarzelf. Basis styling is geen enkel probleem maar Lino werkt ook graag samen met een team van Desingers en MUA’s. Ook haar eigen gemaakte creaties zijn te boeken.

Lino Lithium werkt met een beperkt aantal merken samen. Deze merken passen bij haar filosofie en levensstijl.